Meny Menu

Förmedling

Vi specialiserar oss på att förmedla både bostadsrätter och fastigheter över hela Stockholm, kontakta oss idag för rådgivning.

Läs Mer Read more

Värdering

Oavsett om banken kräver en värdering för att du ska lägga om lånen eller om du endast är nyfiken på vad din bostad är värd så hjälper vi gärna till.

Läs Mer Read more

Ombildning

Vi hjälper till med värdering inför en ombildning, kontrakt för upplåtelse och förmedling av hyresrätter.

Läs Mer Read more

Etablering

Är ert företag i en expansionsfas och behöver etablera nya enheter? Retail & Properties är er projektetableringsavdelning. Vi erbjuder fullservice vare sig ni är ett internationellt väletablerat varumärke eller ett nystartat företag.

Läs Mer Read more

Utveckling

Retail & Properties bistår fastighetsägare med uthyrning och lokalutveckling. Vi agerar länken mellan er som hyresvärd och ny hyresgäst. I utvecklingen har ni stor nytta av våra etablerings- och avvecklingsuppdrag.

Läs Mer Read more

Avveckling

Funderar ert företag på att avveckla era befintliga ytor eller er verksamhet? Vi kan då hjälpa er med en strategisk plan och bistå er genom hela processen för att uppnå ett så bra slutresultat som möjligt.

Läs Mer Read more

Förmedling

 

Retail & Properties är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en mäklartjänst som imponerar. Vi specialiserar oss på att förmedla både bostadsrätter och fastigheter över hela Stockholm, något som gör oss till det självklara valet för dig som söker en mäklartjänst som är skräddarsydd för att möta dina specifika behov och önskemål. Med vår erfarenhet och expertis inom branschen tar vi hand om varje aspekt av din fastighetsaffär med precision och professionalism. Våra erfarna mäklare arbetar i team för att skapa det mest dynamiska och omfattande spekulantregistret på marknaden, vilket ger dig som kund en unik fördel.

Hos oss är inga frågor för små eller för stora, så tveka inte att kontakta oss redan idag för rådgivning över telefon eller ett fysiskt möte.

Sälja bostadsrätt eller fastighet

Med vår Prisgaranti kan du som vill ha hjälp med att sälja din bostad vara trygg med att vi når det önskade slutpriset. På Retail & Properties arbetar vi tillsammans med dig fram en marknadsplan för att ge dig bästa möjliga resultat och en transparent försäljningsprocess. Oavsett om du vill ut på den öppna marknaden eller önskar att sälja underhand kan du förvänta dig en tät dialog med din mäklare så att du som säljare har full insikt och kontroll på vad som händer i processen.

Sälja underhand

Allt fler väljer att av olika anledningar söka en köpare utanför de konventionella marknadsföringsplattformarna. Oavsett om det är för att du inte vill skylta med din bostad eller om du endast är intresserad av att sälja till rätt pris så har vi kontaktnätet att utföra en försäljning med diskretion. Detta behöver inte nödvändigtvis innebära att det tar längre tid att hitta en köpare utan endast att vi håller oss till våra egna kanaler för att hitta en presumtiv köpare.

Sälja kommersiell fastighet

Tillsammans med våra kollegor som jobbar med kommersiella överlåtelser har vi Stockholms bästa kontaktnät för dig som vill överlåta en kommersiell fastighet. Oavsett om det rör sig om en bostadsrättslokal eller en fristående fastighet får du hjälp av ett team som består av fastighetsmäklare och fastighetskonsulter, ett team som har erfarenheten och kontaktnätet att hitta rätt köpare till dig.

Värdering

 

Oavsett om banken kräver en värdering för att du ska lägga om lånen eller om du endast är nyfiken på vad din bostad är värd så hjälper vi gärna till. Med en färsk värdering får du alltid ta del av vår bostadsbevakning, via mail eller sms kommer du få löpande information om hur marknaden rör sig och hur värdet på din bostad utvecklas med tiden. På så sätt har du alltid koll på vad just din bostad är värd.

Ombildning

På Retail & Properties har vi lång erfarenhet av ombildningar. Vi hjälper till med värdering inför en ombildning, kontrakt för upplåtelse och förmedling av hyresrätter. Så oavsett om ni bor i ett hus som ska ombildas eller är ansvarig för en bostadsrättsförening som har hyresrätter ni vill hitta köpare till så kan vi hjälpa er.

Etablering

Hur stor är er etableringsavdelning? Retail & Properties åtar sig sökuppdrag där vi aktivt letar efter butikslokaler för kunders räkning.

Att etablera nya butiker är en krävande process som ofta tar mycket kraft och tid av ett företag. Retail & Properties går in som etablerare i företag som behöver professionell hjälp under en etableringsprocess. Utefter kundens önskemål och krav arbetar vi gemensamt fram en etableringsstrategi och därefter söker våra etablerare aktivt och systematiskt av marknaden för att hitta den optimala butiken, lokalen eller bolaget.

Med vårt breda kontaktnät och upparbetade kundstock har vi många butiker och lokaler som ligger inne i vårt system och inte är ute officiellt till försäljning. Vi utför kvalificerade lokalsökningar i samråd med våra kunder där vi riktar in oss på ett antal förutbestämda butiker och bistår i prisförhandling samt hyresförhandling. Vi är experter på att hitta just den lokal ni söker.

I våra etableringar spelar vi en avgörande roll för hur en gata eller område utvecklas. En fel etablering kan på sikt sänka kundflödet på en bra gata medan en väl genomförd etablering kan höja attraktionskraften i ett helt område, både för butiker och lokaler men även för boende och fastighetsägare.

Analys
Strategi
Genomförande
Avtalsförhandling
Tillträde

Utveckling

Vi bistår fastighetsägare att göra framgångsrika fastighetsaffärer. Hur vill ni att er fastighet skall presenteras för marknaden?

Retail & Properties ökar värdet på er handelsfastighet. Tack vare vår tydliga exponering mot detaljhandeln har vi ett oöverträffat stort utbud av potentiella hyresgäster till alla typer av retail lokaler och ytor. Att anlita oss för ett projekt är att ha direktkontakt med de flesta etableringsavdelningar i Sverige.

Vi har många etableringsuppdrag där vi aktivt söker nya lokaler och på så sätt kan matcha högpresterande fastigheter med de rätta hyresgästerna. Retail & Properties agerar bollplank vid frågor som rör optimering av köpcentrum och fristående fastigheter som behöver utvecklas för att upprätthålla ett attraktivt utbud. Vi bistår i hyresförhandlingar för att främja långsiktiga och starka hyresgäster men samtidigt ökar substansvärdet i fastigheten och ägarens portfölj.

Vår rådgivande bakgrund har format förståelsen för att fastigheters långsiktiga värde skapas ur ett ömsesidigt samarbete mellan fastighetsägare och hyresgäst. Lärdomen ligger till grund för att vi idag naturligt valt att agera både på köp och säljsidan.

Analys
Strategi
Marknadsföring
Privata visningar
Hyresförhandling
Tillträde

Avveckling

Att avveckla en butik kan vara ert företags bästa affär.

Retail & Properties överlåter fler butikslokaler än någon annan aktör i Sverige. Vi arbetar både som etablerare och avvecklare vilket gör att vi kan följa marknaden som ingen annan och snabbt kan hitta rätt kund till rätt objekt. Att ha förmånen att arbeta med alla typer av överlåtelser är spännande för oss, men också väldigt fördelaktigt för dig som kund då du får tillgång till en samlad erfarenhet och kunskap bredare än vad du hittar hos de flesta andra mäklare. 

En förmedling genom Retail & Properties innebär att vi arbetar aktivt genom hela processen. När ni anlitar oss för en överlåtelse erbjuder vi alltid professionell service. Processen börjar med en kvalificerad lokalvärdering samt diskret handläggning och följs upp av ett uppdragsavtal. Vår fotograf tar professionella bilder av objektet och vi framställer tilltalande försäljnings och presentationsmaterial. Självklart anpassar vi vår marknadsföring och försäljningsstrategi efter dina eventuella önskemål om diskretion.

Förmånen att anlita Retail & Properties är att du får tillgång till vår stora kundstock och våra aktiva sökuppdrag. Med effektiv marknadsföring, privata visningar och engagerat säljarbete arbetar vi för att finna rätt köpare för objektet. Vi sköter budgivning och förhandling med potentiella köpare. Efter upprättande av överlåtelseavtal kontaktas hyresvärden för att få ett godkännande av överlåtelsen. När affären är gjord får den nya hyresgästen tillträde till objektet och uppföljning sker efter avslutad överlåtelse. 

Värdering
Uppdragsavtal
Fotografering
Marknadsföring
Privata visningar
Budgivning
Försäljning
Fastighetsägarens
godkännande
Tillträde

Would you like to book an unconditional meeting with us? Or do you have any general questions and concerns? Fill in the form and describe your case and we will get back to you as soon as possible.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack! The form contains errors! Please check and try again, thanks!
Namn
Name
Bolagsnamn
Company
Telefon
Phone
E-post
Email
Beskriv ditt ärende
Message
Ja, jag har läst och godkänner er integritetspolicy
Yes, I have read and approve your privacy spolicy

Tack för ditt meddelande!

Thanks for contacting us!